Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Четвер, 9 червня 2016, 15:47

Львів’яни зможуть перевозити у поїзді авто до Києва та Ужгорода

Львівська залізниця

З 13 червня у складі потяга Київ-Ужгород курсуватиме вагон-автомобілевоз.

Про це повідомляє Львівська залізниця.

Укрзалізниця з 13 червня призначила курсування вагона-автомоблевоза у складі потяга №81/82 сполученням Київ-Ужгород-Київ.

Вагон для перевезення автомобілів відправлятиметься із Києва з 13 червня у понеділок, середу та п’ятницю, із Ужгорода – з 14 червня у вівторок, четверг та суботу.

Окрім того, змінюється періодичність курсування вагона-автомобілевоза за маршрутом Київ – Львів – Київ у складі поїзду № 49/50 сполученням Київ – Трускавець – Київ. З 10 червня вагон курсуватиме 1 раз на тиждень, відправлятиметься із Києва щоп’ятниці, зі Львова –  щонеділі.

Зазначимо, у середині вагону-автомобілевозу передбачені спеціальні засоби для кріплення автомобіля, а також система охорони. Його місткість –  4-7 автомобілів, залежно від габаритів. Вагон-автомобілевоз супроводжує провідник, який оформляє опис транспортного засобу, координує завантаження/вивантаження та забезпечує збереження авто.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.