Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

bbc.co.uk

П'ятниця, 27 липня 2012, 15:06

Процедура перетину українсько-польського кордону скоротиться до 15 хвилин

Процедура перетину польського кордону триватиме не довше 15 хвилин: автобуси реєструватимуть за 9 хвилин, легкові автомобілі перевірятимуть до 2 хвилин, а процедура митного контролю триватиме не більше 5 хвилин. Таку інформацію подав сьогодні під час круглого столу начальник відділу прикордонного контролю та реєстрації Львівського прикордонного загону Олександр Миколайович Крилов.

Попри закінчення Євро-2012 «прикордонники намагатимуться не знижувати темпів пропуску громадян через кордон, забезпечуючи ритмічність процедури». Надалі Львівський прикордонний загін планує впроваджувати інноваційні способи для полегшення перетину кордону, а також продовжуватиме застосовувати випробувані під час Євро-2012 перетин з «однією зупинкою», тобто реєстрацію лише на стороні Польщі, – зазначив Олександр Крилов.

Також продовжиться співпраця із туроператорами, що під час Євро-2012 надавали попередні списки туристів, які планували здійснювати закордонну подорож. Олександр Крилов наголосив, що прикордонники докладатимуть всіх зусиль, щоб на кордоні не утворювалось довгих черг, а сама процедура перетину була короткотривалою.

Під час чемпіонату Євро-2012 Рава-Руський прикордонний загін, Львівський аеропорт та Львівський прикордонний загін оформили понад 29 тис. вболівальників. Це 16 делегацій УЄФА, 329 організованих груп, 2252 транспортні засоби, з них: 275 літаки, 98 автобусів, 1881 легковий автомобіль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.