Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

Четвер, 9 червня 2016, 18:28

У Львові тимчасово запровадять маршрутку до Охмадиту

маршрутки

У рамках експерименту міськрада тимчасово запровадить додаткові транспортні маршрути: вул.Кривоноса – Охмадит та вул. Клепарівська – вул. Золота.

Про це повідомила прес-служба інформаційного порталу депутатів Львівської міської ради.

Зокрема, на комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики Львівської міської ради було вирішено організувати додаткові маршрути по вул.Кривоноса – Охмадит та вул. Клепарівська – вул. Золота.

Як поінформував, робоча група, до якої увійшли депутати, львівські перевізники та працівники управління транспорту і зв’язку, займалась вивченням

«Через кілька днів на дороги Львова вийде новий маршрут з ТЦ Форум до Охмадиту. З проханням запровадити цей маршрут надходило багато звернень від мешканців та пацієнтів лікарні. Було вирішено запустити новий маршрут в тестовому режимі поки на місяць, щоб визначити його рентабельність та пасажиропотік. Якщо все вдасться, то великий притік коштів мав би бути і від туристичних компаній», – наголосив депутат міськради від Блоку Петра Порошенка Сергій Івах.

Також, як зазначив керівник управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Віктор Щир, маршрут буде пролягати по вулицях Чорновола, Підвальній, Гонти, Кривоноса до лікарні Охмадит.

«Опрацьована також економічна складова цих маршрутів. Довжина маршруту – близько 5 км, інтервал руху автобусів – 25-30 хв. Одна година проїзду автобуса складає 225 грн. Через місяць, маючи показники пасажиропотоку, ми зможемо на засіданні депутатської комісії вирішити, скільки місто може компенсувати комунальному підприємству, щоб маршрут діяв. Другий маршрут курсуватиме від вул. Золотої (біля «Львівгазу»), по вулицях Шевченка, Городоцькій, Чорновола до стадіону СКА», – додав Віктор Щир.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.