Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Санта-Барбара

П'ятниця, 10 червня 2016, 11:35

Ринок Санта-Барбара переїжджає

Санта-Барбара

Ринок «Санта-Барбара» переносять на вул. Антонича.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Територія під ринок вже розпланована, зараз тривають роботи з прокладання мереж.

«Ділянка вже спланована, засипана щебенем, проведено світло. Наступного тижня проводимо водопостачання, водовідведення та каналізацію. Паралельно вестимуться роботи по зведенню павільйонів. До початку липня ринок повинен бути повністю перенесений», – наголосив начальник відділу державних закупівель ЛКП «Львівавтодор» Роман Познанський.

Окрім цього, наступного тижня ТОВ «Сихівська народна торгівля» повинна звільнити автостоянку за ринком «Санта-Барбара», щоб компанія «Онур» змогла проводити будівельні роботи для прокладання колій та влаштування розворотного кільця. Після завершення зведення торговельних павільйонів на вул. Антонича ділянка на пр. Червоної Калини-Вернадського повинна бути повністю звільнена для продовження робіт по будівництву трамвайної колії.

Зазначимо, 30 грудня 2015 року депутати виділили ринку орієнтовно 0,65 га землі на вул. Антонича, його переносять через будівництво трамваю на Сихів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.