Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

П'ятниця, 10 червня 2016, 12:51

Порошенко виділив Донбасу три мільярди

Петро Порошенко

Петро Порошенко дозволив додатково направити понад 3 млрд гривень на відновлення Донбасу.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

«Ми зробили все можливе для того, щоб знайти понад 3 млрд гривень, які зараз будуть спрямовані до місцевих бюджетів Донецької та Луганської областей, і будуть використані для якнайскорішого фінансування відновлення постраждалого Донбасу», – наголосив Петро Порошенко.

За словами президента, кошти будуть спрямовані на ремонт та реконструкцію 21 опорної школи, на будівництво та відновлення 23 амбулаторій та 29 дитячих садків. Загальна вартість ремонту та реконструкції об’єктів соцсфери складе понад 1 млрд гривень.

На Луганщині планують відремонтувати 60 кілометрів доріг, 6 зруйнованих мостів. Також передбачені кошти на відновлення роботи обласного українського музично-драматичного театру.

«Всі кошти, які зібрані та спрямовані на Донбас, будуть контролюватися, і буде контролюватися ефективність інвестиції кожної копійки з цієї суми. Буде застосована система державних електронних закупівель Prozorro», – зазначив Петро Порошенко.

Також планується створити Фонду міжнародних партнерів України, який дозволить залучити додаткові фінансові ресурси для відновлення Донбасу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.