Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

П'ятниця, 27 липня 2012, 15:25

У Львові відбудеться Міжнародний фестиваль «Етновир»

22-26 серпня у Львові відбудеться Міжнародний фестиваль «Етновир». Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

 

Упродовж фестивалю на пл. Ринок всі колективи-учасники танцюватимуть свої національні танці, готуватимуть традиційні страви та проводитимуть різноманітні майстер-класи.

Цьогорічний фестиваль фольклору збере учасників з Польщі, Іспанії, Білорусії, Того, Індії та Туреччини. для гостей виступатимуть ансамбль пісні і танцю «Jantar» (Польща), фольклорний колектив «Los Jateros» (Іспанія),танцювальний колектив «Вяселле» (Білорусія), «Compagnie Blewu» (Того), «Shyama Academy of Art and Culture» (Індія), а також танцювальний ансамбль «Nazilli Belediyesi» (Туреччина).

Окрім того,24 серпня «Етновир» святкуватиме День Незалежності в ТРЦ King Cross Leopolis. У програмі марш-парад учасників Фестивалю у торгових галереях розважального центру, виступи колективів, презентація карти напоїв світу, майстер-класи з танців та дитяча країна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.