Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Грибовицьке сміттєзвалище

П'ятниця, 10 червня 2016, 14:50

У повітрі в Дублянах зафіксували невелике збільшення двоокису сірки

Грибовицьке сміттєзвалище

Держсанепідслужба Львівщини оприлюднила аналізи повітря у селах поблизу Грибовичів та у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України.

Відтак, через пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі вчора працівники Держсанепідслужби області провели відбір проб атмосферного повітря у 7 точках у Львові та селах Жовківського району.

Проби брали у Львові на вул. Дж. Ленона, 25; вул. Б. Хмельницького, 275-275а (навпроти ринку "Галицьке Перехрестя"); вул. Хвильового, 4 (ДДЗ №106), а у Жовківському районі у селах: Дубляни (вул. Шевченка, 12 (ДДЗ №1); Малехів (вул. Садова, 52); Великі. Грибовичі (вул. Степана Бандери, 1); Збиранка (вул. Сонячна, 33).

Також були взяті проби повітря поблизу самого сміттєзвалища.

Згідно результатів досліджень, у Дублянах були виявлені перевищення ГДК сірчистого ангідриду у 1,1 рази (при ГДК 0,5 мг/м3 досліджена концентрація становить 0,55 мг/м3). Перевищень ГДК двоокису азоту, вуглецю оксиду, фенолу та фрмальдегіду тут не було виявлено.

У всіх інших місцях, де бралися проби, перевищень двоокису азоту, вуглецю оксиду, сірчистого ангідриду, фенолу та фрмальдегіду не було виявлено.

Нагадаємо, вчора хімічна лабораторія ЛКП «Адміністративно-технічне управління» Львівської міськради оголосила результати аналізів проб повітря на забруднюючі речовини: шкідливих речовин не виявили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.