Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛНУ ім. І. Франка

Понеділок, 13 червня 2016, 11:44

Львівські фан-зони до Євро-2016: перелік локацій

ЛНУ ім. І. Франка

У Львові наразі існує дві великі фан-зони – у Львівському кіноцентрі та на площі перед університетом ім. І. Франка.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Відповідно до звернення Міністерства молоді та спорту України щодо створення фан-зон та рішення Організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських іграх, всесвітніх Універсіадах, чемпіонатах світу та Європи, з 27 травня на Львівщині запрацюють спеціально сформовані зони для спортивних уболівальників.

Відтак такі фан-зони функціонуватимуть у різних форматах як у самому місті, так і в області. Зокрема фан-зона закритого типу діятиме у Львівському кіноцентрі, що на  вулиці Володимира Великого, 14.

А на площі перед ЛНУ імені Івана Франка працюватиме відкритий фан-парк, в якому одночасно зможуть перебувати до 5 тисяч глядачів. Тут щодня проводитимуть матчі з вуличних видів спорту, а також різноманітні майстер-класи. Крім того, для відвідувачів з особливими потребами у парку облаштували спеціальні місця.

У центрі Жовкви на площі Вічевій вже запрацювали чотири телевізійні екрани, в центрі міста Рава-Руська встановили два телеекрани, а також по одному телеекрану працює в Куликові та Дублянах Жовківського району.

Фан-зона у Кам’янці-Бузькій працюватиме у приміщенні місцевого кінотеатру, що на вулиці Незалежності.

У Старому Самборі спортивні події можна переглядати в приміщенні кафе "Рандеву", що на вулиці Д .Галицького, 84. Також екран розміром 4х3 метри встановили у центрі Жидачева на вулиці Шевченка, 1, на літньому майданчику у Бродах, навпроти супермаркету "Рукавичка" на вулиці Просвіти, 1 також встановили  великий плазмовий телевізор для трансляції матчів.

Ігри Олімпіади можна буде переглянути також і в Бродівському кафе-барі "Мрія", що на вулиці Юридика, 6.

Також у дитячому закладі відпочинку "Сокіл" у селі Сасів Золочівського району також буде можливість на великому екрані з 16.:00 до 22:00 переглядати європейські футбольні матчі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.