Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Понеділок, 13 червня 2016, 16:44

Синютка погодив пропозицію Садового щодо облаштування нового сміттєзвалища

Олег Синютка

Облдержадміністрація погодила звернення Львівської міської ради щодо виділення земельної ділянки для будівництва сміттєпереробного заводу.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

"Після надходження звернення ми у терміновому порядку детально вивчили питання статусу земельної ділянки та погодили її надання в суборенду місту для подальшого використання. Ми готові й надалі приймати усі необхідні рішення щодо чергових клопотань міста стосовно використання цієї ділянки", – зазначила заступниця голови Львівської ОДА Ірина Гримак. 

Нагадаємо, через трагедію на Грибовицькому сміттєзвалищі тепер відходи зі Львова вивозять на невеликі сміттєві полігони області.

Грибовицьке сміттєзвалище оголосять зоною техногенної катастрофи. А Європейський інвестиційний банк готовий надати 30 мільйонів євро на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища і 10 – на сміттєпереробний завод.

Відтак рекультивацію сміттєзвалища планують доручити "Львівспецкомунтрансу".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.