Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Богдан Дубневич

Понеділок, 13 червня 2016, 18:00

Компанію братів Дубневичів підозрюють у крадіжці газу на 553 мільйони

Богдан Дубневич

На маніпуляціях із обсягами та цінами на газ протягом 2014-2015 років компанія нардепів Дубневичів завдала збитків "Нафтогаз-Україні" на суму понад 500 мільйонів.

Про це повідомляє прес-служба Національної комісії держрегулювання енергетики і комунальних послуг, передає "БізнесЦензор".

9 червня на засіданні члени Національної комісії держрегулювання енергетики і комунальних послуг розглянули акт перевірки на ТОВ "Енергія-Новий Розділ".

В її результаті експерти встановили, що завдяки маніпуляціям із обсягами природного газу та цінами, які упродовж 2014-2015 років  різнились у залежності від категорій споживачів, компанія "Енергія-Новий Розділ" завдала шкоди НАК "Нафтогаз України" на суму близько 553 мільйони гривень.

"Комісія звернеться до правоохоронних органів. Результати таких перевірок тільки підтверджують необхідність єдиних цін на природний газ як інструменту боротьби з корупцією", – йдеться в повідомленні Національної комісії держрегулювання енергетики і комунальних послуг.

Зазначимо, відповідно до реєстру юросіб, бенефіціарами ТОВ "Енергія Новий Розділ" є Богдан і Ярослав Дубневичі.

Брати Дубневичі є народними депутатами від "Блоку Петра Порошенка".

А нещодавно стало відомо, що серед усіх мікропроектів місцевого розвитку, які фінансуватимуться з обласного бюджету, найбільше відібрали проектів з районів братів Дубневичів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.