Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Понеділок, 13 червня 2016, 18:36

Львівські прикордонники очікують потік футбольних вболівальників

пункт пропуску

Через кордон футбольних вболівальників пропускатимуть спільно прикордонною охороною суміжних держав та митниками.

Про це повідомила Державна прикордонна служба Західного регіону на своїй сторінці у Фейсбуці.

У зв'язку з проведенням Євро-2016 у Франції, участь у якому бере й збірна України, львівські прикордонники очікують збільшення потоку організованих груп вболівальників.

Зокрема, на пунктах пропуску «Устилуг – Зосін», «Угринів – Долгобичув», «Рава-Руська», «Грушів – Будомеж», Львів-аеропорт» Львівського прикордонного загону, «Краківець», «Шегині», «Смільниця – Кросьценко» Мостиського прикордонного загону, «Тиса» та «Ужгород» Чопського прикордонного загону, «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону та «Порубне» Чернівецького прикордонного загону.

Пропуск через державний кордон футбольних фанів та вболівальників чемпіонату Європи з футболу буде здійснюватися у взаємодії з прикордонною охороною суміжних держав, митними органами та іншими контрольними службами відповідно до вимог чинного законодавства України у пріоритетному порядку та позачергово.

Також передбачено оформлення вболівальників в автомобільних пунктах пропуску на окремих смугах руху, в авіаційних пунктах пропуску  на окремо створених коридорах, а за потреби безпосередньо біля трапу літаків.

Нагадуємо, що організованим групам та окремим громадянам, які їдуть на чемпіонат Європи з футболу 2016 необхідно пред’явити такі документи для поїздки:
1. Наявність квитків на футбольні матчі;
2. Бронювання готелю в містах проведення матчів (Париж, Марсель і Леон);
3. Наявність запрошення від офіційного представництва ФІФА;
4. Наявність акредитацій них карток для журналістів;
5. Завчасне інформування прогнозованих груп футбольних фанів та вболівальників на такі електронні скриньки пунктів пропуску.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.