Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Грибовицьке сміттєзвалище

Вівторок, 14 червня 2016, 11:03

Львівспецкомунтранс таки отримає кредитні гроші на сміттєзвалище

Грибовицьке сміттєзвалище

Попередня вартість рекультивації Грибовицького звалища – близько 30 мільйонів євро, ще за 10 мільйонів планують збудувати сміттєпереробний завод.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Вчора Виконавчий комітет Львіської міськради погодив участь комунального підприємства "Спецкомунтранс" в проекті "Програма розвитку муніципальної інфраструктури України", а також надав дозвіл на укладання угоди про передачу кредиту на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища.

Відтак виконком дозволив підприємству підписувати відповідні заявки та необхідні документи для участі у проекті "Комплексне вирішення проблем поводження з ТПВ в частині очікуваної вартості".

Також "Спецкомунтрансу" доручили укладати угоди про передачу коштів позики згідно з умовами, визначеними Фінансовою угодою. Тож львівське комунальне підприємство отримає 40 мільйонів євро від Європейського інвестиційного банку.

Як повідомляли Варіанти, ще 3 червня начальниця управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міськради Ольга Сивак заявляла про те, що найвірогіднішою кандидатурою-отримувачем кредитних коштів є "Львівспецкомунтранс". 

Також вона зауважувала, що позику місто отримає на 25 років із пільговим періодом під приблизно 1,5% річних.

Нагадаємо, кредит у розмірі близько 40 мільйонів євро Львову надасть Європейський інвестиційний банк.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.