Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

GazonParty

Прес-реліз,   Середа, 15 червня 2016, 09:48

Жовква скликає молодь на фестиваль Gazon Party у стінах старовинного замку

GazonParty

Цьогоріч вдруге у Жовкві відбудеться унікальне промоційне свято для молоді – GazonParty.

Зокрема, проходитиме дійство на території Жовківського замку у неділю, 26 червня.

Цього року організатори фесту підготували масовий молодіжний велозаїзд, показові спортивні та танцювальні виступи, змагання, шаховий турнір, квести, лицарські бої та майстер-класи, слайд-шоу-диско, виступи рок-гуртів Michelle Band та Leo City, а також грандіозне лазерне шоу і масовий запуск небесних ліхтариків. Уподовж свята гостей розважатимуть ведучі – Тетяна Джумак та Роман Федоришин.

Окрім цього, фестиваль матиме і соціальну складову: організатори забезпечують приїзд групи молодих людей зі Сватового Луганської області, аби показати їм Західну Україну, особливості святкування Дня молоді та налагодити соціальні контакти.  

За словами ініціаторів фесту, для учасників GazonParty готують багато несподіваних розваг і сюрпризів, які наразі тримають в секреті. Вони обіцяють, що цікаво буде всім – і найменшим дітям, і молодим людям, і вже дорослим жовківчанам. Адже окрім розваг, запропонують цікаві майстер-класи, фотозони та інтерактивні розваги. Зустрічатиме гостей фестивалю справжнє середньовічне містечко із шатрами, лицарями, обладунками та середньовічними розвагами.

GazonParty проходитиме при підтримці Жовківської міської ради та «Гільдії підприємців Жовківщини», однак не буде політичних гасел, гучних промов та комерційної складової, адже мета організаторів – популяризувати власне місто.

Вхід на фестиваль для усіх відвідувачів – безкоштовний. Триватиме дійство з 15 до 23 години.

Зазначимо, долучились до проведення свята підприємства та організації: ТЦ "Росана", ринок промислових товарів "Обслуговуючий Кооператив "Ринок Жовква", STO Expert, оздоровчий комплекс "Ренесанс", "Родинна ковбаска", дельфінарій "Оскар", ПП Козакевич В.Я., ПП Чепіль Р.В., ресторан "На Підсінню", готель-ресторан "Стиль, "Міст-Експрес", компанія "promstanok.com" та інтернет-магазин "butikmagazin.com.ua", "AS Film".

Партнери заходу – Державний історико-архітектурний заповідник у м. Жовква, Лицарський Орден Паладинів, Жовківський районний центр дитячої та юнацької творчості, сектор молоді і спорту Жовківської РДА, шахово-шашковий клуб "Дебют". Звукове та світлове обладнаня – компанія "Вест Саунд".

Генеральний інформаційний партнер фестивалю – файне радіо "ФМ Галичина".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.