Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Середа, 15 червня 2016, 13:42

Львівський суд українізував НАБУ

Львівський активіст виграв судовий позов до Національного аниткорупційного бюро України щодо виступу його директор Артема Ситника російською мовою.

Про це Святослав Літинський повідомив на своїй сторінці у Facebook. Суд визнав протиправним ненадання Національним антикорупційним бюро України Літинському автентичного перекладу державною мовою виступу Директора Бюро. 

Як наслідок, НАБУ зобов'язнане надати Святославу Літинському автентичний переклад державною мовою виступу Директора Бюро, що розміщений на офіційному веб-ресурсі Бюро 15.03.2016 року за посиланням: https://nabu.gov.ua/novyny/onlayn-dyskusiya-iz-dyrektorom-nacionalnogo-antykorupciynogo-byuro-ukrayiny-artemom-sytnykom.

Нагадаємо, у квітні активіст оскаржив дії Директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника, який при виконанні службових обов'язків спілкувався іноземною мовою.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.