Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Правий сектор

Середа, 15 червня 2016, 15:30

Хаммер (Бобанич) став офіційною іконою Правого сектору

Правий сектор

У Львові презентували оновлене керівництво національно-визвольного руху "Правий сектор у Львівській області".

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

"Дмитро Ярош із деякими нашими побратимами покинули лави Правого Сектору і утворили рух під назвою "Державницька ініціатива Яроша" й "Українську добровольчу армію" як силовий підрозділ. А ми нікуди не ділися, не пропали і не зникли, а навпаки розростаємось і далі працюємо", – розповів Тарас "Хаммер" Бобанич.

За його словами, на сьогодні вже встигли перереєструвати політичну партію та громадську організацію "Правий Сектор". Втім у активістів виникли труднощі із офіційними процедурами у органах юстиції.

"Пояснити це можна тим, що ми не дуже вигідні режиму. Але ми й далі не припиняємо свою діяльність", – зазначив Тарас "Хаммер".

Відтак керівником Львівського структурного підрозділу ГО "Правий Сектор" став Тарас "Хаммер" Бобанич.

Окрім того, в області утворили й штаб національно-визвольного руху "Правий Сектор", який очолив також Тарас "Хаммер". Керівником відділу політичної референтатури став Володимир Москаль, керівник відділу пропаганди й агітації – Андрій Грицишин. А Олександр Фірцак є заступником "Хаммера".

Сам Тарас "Хаммер" спростував заяви про те, що "Правий Сектор" нібито зник із зони АТО.

"Це є повна брехня. Два дні тому обстріляли шахту "Бутовка", де стояв наш бойовий підрозділ. Внаслідок цього у нас є 4 загиблих і 11 поранених. Минулого тижня зі Львівщини ми відправили на передову групу з семи людей, а буквально вчора – ще п'ятьох осіб. Тобто ми й надалі обороняємо територіальну цілісність України", – розповів Тарас Бобанич.

Зазначимо, сьогоднішню прес-конференцію проігнорували всі львівські ЗМІ. Відтак Тарас "Хаммер" висловив своє обурення, що жодне із місцевих медій навіть не опублікувало інформацію про такий захід.

Нагадаємо, наприкінці лютого до Львова приїжджав Дмитро Ярош, аби презентувати власний національний рух Державницька ініціатива Яроша.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.