Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

lv.npu.gov.ua

Четвер, 16 червня 2016, 15:51

У Львові викрили організатора збуту івано-франківських наркотиків

наркотики

Львів'янин налагодив міжрегіональний канал постачання наркотичних засобів та психотропних препаратів з Івано-Франківщини до Львова.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"До оперативників надійшла інформація, що чоловік, який нещодавно вийшов з місць позбавлення волі, продовжує злочинну діяльність у сфері незаконного обігу наркотиків. Він налагодив міжрегіональний канал постачання наркотичних засобів та психотропів з Івано-Франківщини до Львова.

Наркотики чоловік неодноразово замовляв у знайомої з Калуша для подальшого збуту у місця позбавлення волі", – заявив начальник першого територіального управління департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України підполковник поліції Роман Мицак.

У львів’янина правоохоронці вилучили 64 дози препарату "субутекс" та 20 доз "амфетаміну", які були приховані у пакунку з печивом. Вартість вилученого за цінами "чорного ринку" становить п’ять тисяч гривень.

Наразі наркотики скеровано на експертизу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.