Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

zaknews.in.ua

П'ятниця, 17 червня 2016, 13:29

У Червонограді водій насмерть збив 9-річну дитину

ДТП

Хлопчика доставили в реанімацію з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку й важким ступенем травматичного шоку.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області. 

Вчора, близько 13:00 год. у Червонограді сталось ДТП, внаслідок якого загинула дитина. 

Як встановили правоохоронці, наїхав на 9-річного хлопчика 66-річний місцевий мешканець., водій автомобіля «Пежо 107». Дитину негайно доставили в реанімацію, проте лікарям не вдалося врятувати її життя.

Як повідомили поліцейським медики приймального відділення Червоноградської центральної міської лікарні, хлопчику діагностували «відкриту черепно-мозкову травму, перелом склепіння та основи черепа, забій головного мозку, важку ступінь травматичного шоку».

Відомості за цим фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. На горе-водія чекає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Наразі проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.