Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитячий майданчик

П'ятниця, 17 червня 2016, 15:05

У Львові з'явилася електронна карта дитячих майданчиків

дитячий майданчик

Львівська мерія та громадські організації розробили електронну карту дитячих та спортивних майданчиків міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"За допомогою е-карти ми матимемо можливість швидше реагувати на проблеми, які виникають на майданчиках та оперативно їх усувати. Загалом е-карта має стати зручним інструментом для мешканців", – зазначив начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міськради Володимир Шнайдер.

Як зауважила голова ГО "Батьки в дії" та депутат Львівської міської ради Юлія Гвоздович, "Карта дитячих майданчиків" – це проект, який придумала та розробила ГО "Батьки в дії" спільно з управлінням сім’ї, молоді та спорту.

"Ця карта повинна стати сучасним рішенням для батьків, які хочуть ознайомитися зі станом певних дитячих майданчиків, повідомити про поломки на території майданчику, а також знайти місце, де можна погуляти із дитиною", – наголосила Юлія Гвоздович.

Зазначимо, у Львові є близько 500 дитячо-спортивних майданчиків.

Для того, щоб скористатися картою, потрібно у рубриці "Повідомити про проблему" залишити свої контактні дані та інформацію про стан майданчика. Ця скарга надходить до адміністратора ГО "Батьки в дії", який формує запит до управління сім’ї, молоді та спорту, а також до відповідного балансоутримувача.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.