Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віра Лясковська

П'ятниця, 17 червня 2016, 16:29

Померла Віра Лясковська

Віра Лясковська

Сьогодні померла депутатка Львівської міської ради попередніх скликань Віра Лясковська.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

21 червня о 10.00 год відбудеться парастас та чин похорону в капличці на вул Пекарській, а поховають Віру Лясковську на Личаківському кладовищі.

Зазначимо, Віра Лясковська не вперше обиралася депутатом Львівської міськради та займалася питаннями збереження історичного середовища та охорони природи.

Народилася Віра Лясковська на Черкащині, а навчалася у Львівському політехнічному інституті за фахом інженер-будівельник.

Працювала бригадиром 1-ї будівельної дільниці «Шлях будтресту», майстром, виконробом на виробництві, інженером, старшим інженером, керівником групи, головним інженером проекту у проектних інститутах до 1969 року. Потім вона очолила СПКБ Львівського політехнічного інституту та Львівський обласний комітет по охороні праці.

Протягом 1992 – 1993 років працювала заступником голови Львівського облвиконкому, а з 1993 року Віра Лясковська стала проректором Львівського державного інституту фізичної культури.

Громадською діяльністю Віра Лясковська розпочала займатися у 1994 році, коли була обрана депутатом Львівської міської ради.

У 2006 році її повторно обрали депутатом Львівської міськради за списками УНП, очолила постійну депутатську комісію з природокористування, охорони довкілля та благоустрою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.