Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

П'ятниця, 24 червня 2016, 10:55

Садовий виділить квартири родинам загиблих у Грибовичах рятувальників

Андрій Садовий

Міськрада виділить три двокімнатні квартири у Львові родинам загиблих надзвичайників на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Відповідне рішення сьогодні прийняли на засіданні Виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів

Відтак сьогодні виконком доручив департаменту житлового господарства міськради розробити механізми закріплення квартир і потім подати пропозиції на розгляд. 

"Департаменту доручають розробити порядок закріплення через те, що сім’ї загиблих не є мешканцями міста, відтак на черзі перебувати вони не можуть. Але виконком прийняв рішення підтримати ці три сім’ї й надати кожній по двокімнатній квартирі у Львові", – розповіла заступниця начальниця управління житлового господарства Львівської міськради Галина Лазур.

За її словами, резервного житлового фонду у міськради немає, тож пошуки квартир для родин загиблих рятувальників на Грибовицькому сміттєзвалищі можуть тривати і до кінця року. 

"За який час нам вдасться знайти квартири, сказати важко. Це може бути місяць-два або й більше. Департамент не обмежили, до прикладу тижнем. Маємо час до кінця року", – додала Галина Лазур.

Де саме у Львові родини загиблих надзвичайників отримають квартири, поки невідомо. Так само, як і те, скільки потрібно коштів із міського бюджету на їх придбання. 

Нагадаємо, 30 травня під час гасіння пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі загинули троє надзвичайників із Жовківщини й інженер-еколог ЛКП "Збиранка".

А згодом Львівська міськрада виділила кошти на виплату щомісячних допомог п'ятьом дітям загиблих рятувальників на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.