Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Жовківський замок

stezhkamu.com

Прес-реліз,   П'ятниця, 24 червня 2016, 17:40

У Жовкві стартує фестиваль GazonParty

Жовківський замок

26 червня на території Жовківського замку відбудеться унікальне промоційне свято для молоді – GazonParty.

Про це повідомляють організатори фестивалю.

У рамках фестивалю відбудеться веломандрівка Жовквою, показові спортивні та танцювальні виступи, змагання, шаховий турнір, лицарські бої та майстер-класи, фестиваль вуличної їжі, виступи рок-гуртів Michelle Band та Leo City, а також грандіозне лазерне шоу і масовий запуск небесних ліхтариків.

"При вході у замок гостей фестивалю зустрічатиме справжнє середньовічне містечко з лицарськими шатрами, вуличними меблями, гарматами та всією необхідною атрибутикою. О 19 годині розпочнеться історичне відтворення бою за захоплення Жовківського замку. А уподовж свята гостей розважатимуть драйвові ведучі – Тетяна Джумак та Роман Федоришин", – зазначають організатори.

Окрім цього, організатори запросили на свято молодь зі Сватова Луганської області, щоб показати їм західну Україну, особливості святкування Дня молоді та налагодити соціальні контакти. 

За словами ініціаторів фесту, для учасників GazonParty готують багато розваг і сюрпризів, які наразі тримають в секреті. Вони обіцяють, що весело і цікаво буде всім – молоді, дорослим, дітям.

Окрім розваг відвідувачам запропонують цікаві майстер-класи, фотозони та інтерактивні розваги. Зустрічатиме гостей фестивалю справжнє середньовічне містечко із шатрами, лицарями, обладунками та середньовічними розвагами.

Зазначимо, GazonParty проходить при підтримці Жовківської міської ради та підприємців Жовкви, а вхід на фестиваль для усіх відвідувачів – безкоштовний.

Триватиме GazonParty з 15:00 до 23:00 год 26 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.