Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

railway.lviv.ua

Четвер, 30 червня 2016, 12:13

У липні поїзд Львів – Вроцлав, Варшава курсуватиме зі змінами

Львівська залізниця

У зв’язку із закриттям руху на ділянці Дембиця – Сендишув Малопольски, 1 та 2 липня передбачені зміни у русі поїзда № 35/36 Львів – Вроцлав, Варшава.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Відтак, при відправленні зі станції Львів 1 та 2 липня, на станції Перемишль пасажири здійснюватимуть пересадку на автобус, який курсуватиме від Перемишля до Дембиці. Автобус курсуватиме без зупинок, отже проїзні документи до станцій Перемишль, Засане, Пшеворськ, Ланьцут, Сендишув Малопольски не будуть у продажу.

Зі станції Дембиця пасажири продовжуватимуть поїздку поїздом ІС 3600/3601 у спальних вагонах: пасажири вагону №1 займають місця у вагоні №21, вагону №2 – у вагоні № 22. За пасажиром зберігається нумерація та категорія місця згідно із оформленою плацкартою.

Так же 1 та 2 липня буде відбуватись подорож пасажирів зі станцій Варшава або Вроцлав чи до Львова. Вони подорожуватимуть поїздом №1326 або №6300 ПКП Інтерсіті у вагонах №21 та № 22. На станції Дембиця пасажири здійснюватимуть пересадку в автобус до Перемишля. Зі станції Перемишль пасажири продовжать поїздку поїздом № 35/36 у спальних вагонах №1 та №2 із збереженням нумерації та категорії місця згідно із оформленою плацкартою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.