Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пенсіонери

П'ятниця, 1 липня 2016, 15:21

З липня 300 тисяч українців отримають неоподатковану пенсію

пенсіонери

З 1 липня скасовується оподаткування пенсій для близько 300 тисяч пенсіонерів.

Про це повідомляє прес-служба уряду.

Як заявив сьогодні на засіданні уряду віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, з 1 липня набуває чинності закон про скасування оподаткування пенсій.

"Це була ініціатива уряду , яку підтримала Верховна Рада України, і з сьогоднішнього дня у нас скасовується оподаткування пенсій для близько 300 тисяч пенсіонерів. Це означає, що, насамперед, чорнобильці, шахтарі, колишні військовослужбовці та інші будуть отримувати свої пенсії без сплати податку", – наголосив Павло Розенко.

За його словами, це рішення стало можливим завдяки економічним реформам, які проводить уряд.

"На сьогоднішній день у нас вже є перші позитивні сигнали економіки: 3,5% зростання реальної зарплати, і ми плануємо, що до кінця року і в наступні роки це буде не менше 5% зростання реальної зарплати", – додав Розенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що уряд передбачив скасування оподаткування пенсій, яке стосуватиметься близько 350 тисяч українців, з 1 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.