Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 1 липня 2016, 17:47

З 2017 року метр землі у Львові коштуватиме 400 гривень

Львівська міськрада

Львівські депутати затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, вчора на сесії міськради депутати прийняли ухвалу про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель Львова.

"Мова іде про ту грошову оцінку, яка є на сьогоднішній день чинною, по якій укладаються договори оренди і сплата земельних податків. Ми змушені ще раз переписати, оскільки минулого разу ми не змогли докінчити процедуру. Три місяці тому ця грошова оцінка, цей проект ухвали був опублікований в газеті "Ратуша", – зазначив начальник управління природничих ресурсів та регулювання земельних відносин міськради Сергій Коровайник.

Зокрема, була затверджено базову вартість 1 кв.м земель міста у розмірі 423,10 грн (станом на 2014 рік); грошову оцінку 1 га земель сільськогосподарського призначення у межах міста за агровиробничими групами; визначення зонального коефіцієнту кв.км та грошової оцінки 1 кв.м землі у межах економіко-планувальних зон.

Грошова оцінка земель Львова вводиться у дію з 1 липня 2017 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.