Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кошти

meest-online.com

П'ятниця, 1 липня 2016, 18:00

Один з банків Львівщини обікрали на мільйон гривень

кошти

Директор приватного підприємства незаконно заволодів коштами банку на 940 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, раніше судимий за розкрадання директор приватного підприємства на підставі наданих фіктивних документів отримав кредит у 700 тис грн у львівській філії одного з українських банків.

Для отримання кредиту він надав неправдиву інформацію про наявні у нього майнові права на чотири недобудовані квартири у місті Новий Розділ, виступивши при цьому поручителем. Кредитні кошти він так і не повернув.

Окрім того, під виглядом участі у пайовому будівництві житла чоловік привласнив 240 тис грн, які належали місцевим мешканцям.

Наразі правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.4 ст190 (шахрайство) КК України та ч.2 ст.222 (шахрайство з фінансовими ресурсами) КК України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.