Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

барком-кажани

Понеділок, 4 липня 2016, 10:17

Львівські волейболісти гратимуть у Єврокубках

барком-кажани

Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» дебютує у Єврокубках. 

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Відтак, як йдеться у заяві Федерації волейболу України, перший матч Кубку ЄКВ за участю львівської команди відбудеться у Львові.

Зазначимо, 30 червня у Варні відбулося жеребкування Кубку ЄКВ та Кубку Виклику ЄКВ, за підсумками якого стали відомі суперники харківського «Локомотива» та львівського ВК «Барком-Кажани».

У 1/32 фіналу Кубку ЄКВ сезону-2016/17 багаторазовий чемпіон України «Локомотив» зіграє з ізраїльською командою «Хапоель Йоав» (Кфар-Сава), а «Барком-Кажани»  із сербською командою «Войводина» Нови-Сад.

Перші матчі відбудуться цього етапу відбудуться 6-8 грудня, другі – 20-22 грудня. «Локомотив» розпочне боротьбу на виїзді, а «Барком» першу гру у Єврокубках проведе перед своїми глядачами у Львові.

«Локомотив», у разі перемоги у цьому раунді, у наступному зустрінеться з бельгійською командою Ліндеманс (Алст), львів’яни – з румунською командою Аркадія (Галаті).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.