Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

парк "Залізна вода"

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 4 липня 2016, 11:57

Найзанедбаніший парк у Львові – "Залізна вода"

парк "Залізна вода"

Серед восьми парків Львова у найжахливішому стані є парк "Залізна вода", що розташований на Новому Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Працівники комунального піприємства "Адміністративно-технічного управління" обстежили вісім парків міста: "Залізну Воду", "На Валах", "Піскові озера", "700-річчя Львова", "Високий замок", Личаківський, Стрийський парки, а також парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Відтак фахівці виявили, що у найзанедбанішому стані перебуває парк "Залізна Вода", оскільки на його території  є чимало поваленої деревини.

"Найбільш небезпечним є наявність «аварійних» дерев, уражених серцевинною гниллю, а також сухих та дуплистих дерев. Адже під час грози вони можуть обвалитись на перехожих чи транспорт. Загрозу становить і повалена деревина, оскільки нерідко призводить до зараження інших дерев", – розповіла начальниця екологічного відділу "Адміністративно-технічного управління" Олександра Угрин.

У парку "700-річчя Львова" не видалили сухі та всихаючі дерева, а у парку "На Валах" не відремонтували доріжку центральної алеї.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.