Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перекриття дороги у Рава-Руській

Варта 1

Понеділок, 4 липня 2016, 12:16

Мешканці Рава-Руської заблокували дорогу до Польщі

перекриття дороги у Рава-Руській

Сьогодні місцеві мешканці провели акцію з блокування дороги, що веде до пункту пропуску Рава-Руська – Гребенне.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Зокрема, сільчани вимагають у керівництва митниці проінформувати про правила перетину кордону на час призупинення малого прикордонного руху між Україною та Польщею, що стосується в’їзду та перебування на території Польщі мешканців прикордонних районів України, у яких є дозволи, видані установами Польщі.

Зазначимо, від сьогодні Польща тимчасово призупинила дію угоди про правила місцевого прикордонного руху з Україною через проведення саміту НАТО та приїзд Папи Римського Франциска.

Також 2 липня у пункті пропуску Краковець – Корчова з ініціативи української сторони відбулась зустріч представників польських та українських митних і прикордонних служб, де обговорювалося питання припинення польською стороною оформлення українців у рамках малого прикордонного руху, зокрема тих, хто прямує авто з іноземною реєстрацією.

Відтак, українців, які в’їжджатимуть на територію Польщі за спеціальними дозволами у рамках малого прикордонного руху, поляки у першу чергу будуть інформувати про тимчасове призупинення угоди та повертатимуть назад в Україну. При цьому до них не будуть застосовувати будь-яких штрафів та санкцій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.