Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

комунальні послуги

obolon.rajon.kiev.ua

Вівторок, 5 липня 2016, 15:56

На Львівщині заборгованість за газ та гарячу воду зменшилася на 13 мільйонів

комунальні послуги

Станом на 1 червня цього року заборгованість населення опалення та гаряче водопостачання становила 84,4 млн.грн, а у травні – 97,3 млн грн.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Загалом, впродовж січня-травня 2016 року мешканці області сплатили за житлово-комунальні послуги 1468,1 млн.грн (53,4% нарахованих за цей період сум).

На кінець травня заборгованість за централізоване опалення та гаряче водопостачання становила 84,4 млн.грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 77,1 млн.грн, за централізоване водопостачання та водовідведення – 34,8 млн.грн, за вивезення побутових відходів – 4,7 млн.грн.

Водночас нараховані упродовж січня-травня субсидії перевищували вартість фактично спожитих послуг на 857,6 млн.грн.

Крім того, за електроенергію населення сплатило 321,7 млн.грн, а заборгованість з оплати електроенергії на кінець травня цього року становила 33,9 млн.грн.

Середні нарахування за комунальні послуги на одного власника особового рахунку у травні, порівняно з травнем 2015 року, збільшилися на 17,4% і з врахуванням електроенергії (із розрахунку 150 кВт·год) становили 588,8 грн.

Також термін заборгованості за вивезення побутових відходів становив 3,3 місяця, за утримання будинків, споруд та прибудинкових територій – 2,4 місяця, за централізоване водопостачання, водовідведення – 1,8 місяця, за централізоване опалення, гаряче водопостачання – 1,4 місяця.

Нагадаємо, станом на 1 травня цього року заборгованість населення опалення та гаряче водопостачання становила 97,3 млн.грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.