Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

будівництво на вул. Під Голоском

city-adm.lviv.ua

Середа, 6 липня 2016, 17:04

Учасники АТО отримають житло на вул. Під Голоском до кінця року

будівництво на вул. Під Голоском

Першу багатоповерхівку для учасників АТО та сімей загиблих планують завершити вже до кінця року: наразі вже збудували цокольний поверх.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявили у ЛКП «Рембуд», яке виступає замовником виконання робіт, тривають роботи з бетонування перекриття будівлі, а також будівництва сходів першого поверху і каркасу будинку.

«Зараз роботи тривають як на майданчику, так і на прилеглій території, де прокладаються зовнішні мережі. Електропостачання до майданчика підведено повністю, а будівництво мереж газопостачання, господарсько-питного водопроводу і каналізації виконано на 95%», – зазначив директор ЛКП «Рембуд» Віктор Писаренко.

Також тривають роботи з проектування потужної електричної підстанції, яка дасть змогу забезпечити енергією будинок. Окрім цього, на території планують незабаром розпочати роботи з прокладання дороги до майбутньої багатоповерхівки.

За словами Писаренка, очікується, що вже на початку серпня буде проект, який опісля повинен пройти експертизу. Лише після цього визначатимуть підрядника.

Передбачається, що багатоповерхівка матиме 3 під’їзди. Кожна з 53 квартир – двокімнатна, із середньою площею – 67 кв м.

Нагадаємо, що будівництво багатоповерхівки, що на вул. Під Голоском, стартувало наприкінці березня, а закінчити усі роботи планують до кінця цього року.

Переможцями тендеру щодо будівництва будинку для учасників АТО у Львові стали львівські підприємства ТзОВ Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн» та «Прогрестехбуд». Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн» зводитиме 6-поверховий 53-квартирних будинок та мережі зовнішнього електропостачання, а «Прогрестехбуд» – мережі газопостачання, господарсько-питного водопроводу та побутової і дощової каналізації.

Зазначимо, тендер щодо будівництва на вул. Під Голоском проводили уже вдруге, оскільки у попередньому взяла участь лише 1 компанія.

Також 4 лютого під Львівською міськрадою зібралися на пікет близько 60 учасників АТО з вимогою створити комісію, яка б займалась виділенням квартир та земельних ділянок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.