Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Синютка

Середа, 6 липня 2016, 17:58

41% львів'ян не одобрює діяльність Синютки

Олег Синютка

А ще 39% опитаних львів'ян взагалі не змогли відповісти, чи задоволені вони роботою голови Львівської облдержадміністрації.

Про це повідомив на прес-конференції керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович, передає кореспондент Варіантів.

Згідно з результатами соцопитування, яке проводили протягом 10-20 червня, лише 21% мешканців Львівщини схвалює дії голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки. 

Тоді як взимку цього року 23% населення одобрювали роботу Синютки, а 48% – були не задоволені його роботою.

Наразі 41% опитаних львів'ян виявився противником діяльності Олега Синютки, а ще 39% людей взагалі не змогли відповісти, як вони оцінюють роботу голови облдержадміністрації.

Щодо голови Львівської облради Олександра Ганущина, то лише 10% опитаних львів'ян схвалили його роботу, а 60% – взагалі не могли знайти відповідь на це питання.

Зазначимо, у соцопитуванні взяли участь 1200 респондентів, різних за віком, статтю та типом населення. Помилка репрезентативності дослідження – не більше 2,8%.

Нагадаємо, сьогодні роботою Андрія Садового не задоволена більше ніж половина львів'ян у зв'язку з трагедією на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Стільки ж містян не довіряють міському голові, натомість у рейтингу довіри лідером стала Надія Савченко

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.