Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

снодійний мак

lv.npu.gov.ua

Четвер, 7 липня 2016, 11:03

На Львівщині викрили відразу чотири плантації снодійного маку

снодійний мак

Лише за добу поліцейські виявили чотири незаконні посіви маку у Перемишлянському, Бродівському та Золочівському районах.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У ході операції "Мак" правоохоронці впродовж доби викрили чотири підпільні посіви снодійного маку.

Зокрема в одному з сіл Золочівського району на присадибній ділянці 74-річної місцевої жительки виявили і вилучили 567 рослин снодійного маку.

У той же день поліцейські Бродівського відділення поліції викрили ще два посіви маку. Перший – на присадибній ділянці, яка належить 63-річній місцевій жительці, у неї конфіскували 1337 рослини снодійного маку.

Інший посів належав 35-річній мешканці одного із сіл Бродівського району, з присадибної ділянки якої поліцейські вилучили 233 нарковмісних рослини.

Крім того, правоохоронці Перемишлянського відділення поліції на присадибній ділянці 63-річної громадянки виявили та вилучили 845 макових рослин.

За цими фактами вже розпочали досудові розслідування. На громадян, що вирощували снодійний мак, чекає позбавлення волі терміном від 3 до 7 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.