Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фабрика «Червоноградська»

Четвер, 7 липня 2016, 15:37

Приватизацію фабрики Червоноградська визнали незаконною

фабрика «Червоноградська»

Суд зобов'язав «Львівську вугільну компанію» повернути до бюджету близько 300 млн грн за незаконну приватизацію Центральної збагачувальної фабрики «Червоноградська».

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, господарський суд області 4 липня задовільнив позов прокуратури на користь Міністерства енергетики та вугільної промисловості України до Регіонального відділення Фонду державного майна України у Львівській області та ПАТ «Львівська вугільна компанія» щодо скасування рішень щодо приватизації майна та його оцінку.

Відтак, суд скасував накази регіонального відділення Фонду держмайна, видані ще у 2007 та 2008 роках щодо  приватизації майнового комплексу державного підприємства «Центральна збагачувальна фабрика «Червоноградська», створення ВАТ «Львівська вугільна компанія» у процесі його приватизації та про оцінку майна цього держпідприємства.

Однак наразі рішення суду ще не набрало чинності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.