Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

маршрутки

Понеділок, 11 липня 2016, 16:52

Маршрутки Львівщини пристосують для осіб з обмеженими можливостями

маршрутки

У області планують суттєво підвищити вимоги для автотранспортних підприємств, які обслуговуватимуть приміські та міжміські автобусні маршрути

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, йдеться про парк транспортних засобів перевізників та строк їх експлуатації, якість роботи на маршрутах, забезпечення належних умов праці та відпочинку водіїв.

"У системі пасажирських перевезень сьогодні є ряд проблемних питань, зокрема недостатнє оновлення пасажирського транспорту, відсутність комфортних умов для розвитку конкурентних відносин та ряд інших речей. Як наслідок, це все негативно позначається на якості надання послуг.

Тому ми плануємо посилити вимоги до перевізників вже на етапі розгляду конкурсних пропозицій", – заявив в.о.директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОА Роман Кокотайло.

За його словами, на конкурс також планують не допускати авто, переобладнані з вантажних на пасажирські, а одним із критеріїв для перемоги у конкурсі на обласних автобусних маршрутах стане наявність автобусів, пристосованих для осіб з обмеженими можливостями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.