Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прес-реліз

Прес-реліз,   Вівторок, 12 липня 2016, 08:34

Озброєні тітушки знесли майданчик на Варшавській-Сосновій

Прес-реліз

Вчора ввечері тітушки знесли паркан забудовника на розі вулиць Варшавська-Соснова, де мають зводити новий житловий комплекс. 

Про це повідомляє прес-служба "Львівоблагропромбуду".

За словами юриста офіційного представника забудовника Наталії Барбадин-Дунець, ніхто з правоохоронців нападу на майданчик не перешкоджав.

"Близько 22:00 група молодиків спортивної зовнішності (близько 100 осіб), почала змітати все на своєму шляху, що стосується майданчика будівництва на розі вулиць Варшавська-Соснова. Нападники перебували в неадекватному стані – п'яні або під дією наркотиків. Вони знищили увесь металевий паркан довкола об'єкту. При цьому частина тітушок зазнала ушкоджень, і це засвідчують сліди крові, що залишилися на поваленому паркані. Також вони зірвали банер "Ми будуємо без хабарів". При цьому ніхто з правоохоронців їм не перешкоджав, і навіть не викликав підкріплення аби зупинити їх", – повідомила юрист Наталія Барбадин-Дунець.

Також вона розповіла, що станом на сьогодні довкола будівництва житлового комплексу сформовано дві громадські позиції.

"Одну з них представляє група героїв АТО, які підтримують будівництво. Іншу – так звані мешканці довколишніх будинків, більшість яких насправді заінтересовані у конфлікті особи, що діють за фінансову винагороду. Але схоже на те, що до Львова повертаються "лихі 90-ті". Заяви мера Львова про те, що цього будівництва не буде – безпідставні, адже закон на нашій стороні. Жодні методи адміністративного впливу не подіють, у забудовника всі документи на руках та три перемоги в судах", – зазначила офіційний представник забудовника.

"Ми звернулися до правоохоронних органів, аби ті зайнялися розслідуванням і не стояли осторонь, адже це був цілеспрямований напад на об'єкт потенційного будівництва. Жодні навколишні паркани, окрім нашого, не постраждали",– додала Наталія Барбадин-Дунець.

Охорона та атовці не завадили нападу молодиків, бо це могло сповокувати жорстоке протистояння. За їхніми словами, нападники були озброєні ножами.

"Проти нас вийшла сотня неадекватних молодиків спортивної статури. Це ж не прояв невдоволення, а реальний напад на будівельний майданчик та вандалізм стада неконтрольованих осіб. Вони були озброєні ножами, повністю розтрощили огорожу та знесли палатки із прапорами. Окрім того, щоб не потрапили в кадр нападники знищили камери відеонагляду", – повідомив охоронець об'єкту Олексій Хоменчук.

фото: "Львівоблагропромбуд"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.