Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

Вівторок, 12 липня 2016, 14:47

Нардепи дозволили військовослужбовцям розривати контракти

учасники АТО

Верховна Рада надала військовим право переукладати контракти обо звільнятися, після проходження певного терміну служби.  

Сьогодні на сесії Верховної Ради депутати приняли закон «Про внесення змін до ЗУ "Про військовий обов'язок і військову службу".

Зокрема, йдеться про можливість військовим розривати контракти та звільнитись зі служби, якщо досягнуто не менше 18 місяців.

"Законодавчим актом надано право військовослужбовцям, які вже уклали контракти зі Збройними силами України під час дії особливого періоду на період до закінчення особливого періоду або до оголошення рішення про демобілізацію, переукласти контракт строком на 6-12 місяців або, у разі наявності вислуги не менше 18 місяців військової служби, звільнитись", – йдеться у законі.

Відтак, всі військовослужбовці, які проходять військову службу за контрактом, укладеним під час дії особливого періоду будуть проходити військову службу на рівних умовах, що дозволить уникнути додаткової психологічної напруги в ЗСУ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.