Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

ye.ua

Вівторок, 31 липня 2012, 16:51

У Львові тривають ремонти міжквартальних та прибудинкових вулиць

На даний момент у Львові 9 міжквартальних та прибудинкових вулиць перебувають на ремонті, а ще 5 ремонтуватимуться упродовж серпня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 

У Галицькому районі зараз тривають роботи на пл. Святого Теодора та на Винниченка, запланований ремонт на вул. Лисенка.

У Личаківському районі тривають ремонти вул. Пекарської, Архипенка і Тарнавського. У Франківському районі ремонтують міжквартальний проїзд вул. В. Великого, 39-47. Загальна вартість цих робіт – 200 тис. грн.

Тривають роботи на вул. Залізняка, які мають завершитися до Дня Незалежності. Тут кошторис складає приблизно 790 тис. грн., — зазначено у повідомленні.

Окрім того, у Сихівському районі закінчують ремонт вул. Гашека, 19, на цей тиждень заплановано розпочати ремонт вул. Дністерської, Навроцького і Пимоненка. У Залізничному районі триває ремонт вул Широкої.

Також 3 серпня у Шевченківському районі з проведуть тендер на ремонт Жовківської. Також у серпні заплановане продовження ремонту вул. Пасічної — кластимуть третій шар асфальту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.