Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

Четвер, 14 липня 2016, 11:00

Львів'яни бояться, що Садовий так і не добудує будинок для учасників АТО

учасники АТО

Активісти бояться, що, виділивши 25 мільйонів на львівське сміття, Андрій Садовий не завершить будівництво багатоповерхівки для учасників АТО. 

Про це сьогодні на сесії Львівської міськради заявила голова Львівської обласної спілки соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих Богдана Сірків.

"От зараз на сесії можуть виділити 25 мільйонів гривень на сміття. А для завершення спорудження будинку для учасників АТО потрібно ще 20 мільйонів. Ми підозрюємо, що тоді на житло для бійців просто не вистачить коштів. І хто тоді нестиме відповідальність?", – розказала Богдана Сірків.

Відтак активістка вимагала, аби депутати не підтримали виділення коштів, передбачені на вивезення сміття. А міський голова Андрій Садовий виділив бійцям та сім'ям учасників АТО земельні ділянки.

"Якщо до вересня наші вимоги не задовільнять, цілком серйозно попереджаємо: ми забезпечимо міській раді тотальну блокаду", – наголосила Богдана Сірків.

Також вона заявила, що спілка соцзахисту припиняє будь-яку співпрацю з міськрадою, оскільки вона не дає ніяких результатів.

"Члени нашої спілки входили у різні робочі групи при міській раді. Ми намагались будь-яким чином допомагати у вирішенні питань, що стосуються учасників АТО. Але ми не бачимо жодного результату. Тож офіційно заявляємо, що з міськрадою жодних справ більше не матимемо", – додала Богдана Сірків.

Нагадаємо, нещодавно Андрій Садовий пообіцяв, що будинок для учасників АТО на вулиці Під Голоском збудують до кінця року. Відтак 53 сім'ї зможуть отримати власне житло.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.