Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Четвер, 14 липня 2016, 15:57

Фракція ВО Батьківщина у Львівській обласній раді ініціює проведення позачергової сесії

ВО "Батьківщина"

Зокрема, «батьківщинівці» пропонують колегам-депутатам прийняти рішення зі встановлення мораторію на введення з 1 липня в дію підвищення цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги.

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації, відповідного листа до голови обласної ради Олександра Ганущина надіслав голова фракції ВО «Батьківщина» Юрій Гудима.

«Важливо, щоб позачергова сесія відбулася до 1 серпня, оскільки ті тарифи на газ, теплопостачання, гарячу воду, які нам нав’язала нинішня влада є цілеспрямованим кроком до цілковитого зубожіння населення України. Потрібно негайно вирішувати ці питання, бо з тими тарифами дві третини українців не зможуть оплатити отримані рахунки», – наголосив Юрій Гудима.

Зазначимо, що сьогодні, 14 липня, Стрийська районна рада одноголосно підтримала встановлення мораторію на введення з 1 липня цього року в дію підвищених цін і тарифів для населенням на житлово-комунальні послуги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.