Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Четвер, 14 липня 2016, 17:48

Депутати продинамили Парасюка, але дали Юринець витязя у тигровій шкурі

Львівська міська рада

Депутати міськради не дали в оренду приміщення нардепу Володимиру Парасюку, натомість Оксана Юринець отримала нерухомість на вул. Шота Руставелі.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської міської ради.

Сьогодні на сесії Львівської міськради депутати надали в оренду народному депутатові Оксані Юринець нежитлове приміщення на вулиці Шота Руставелі, 32.

Площа нерухомості складає 51 м2, а орендувати її народна депутатка буде протягом трьох років. За відповідне рішення проголосував 41 депутат.

Як припустила начальниця управління комунальної власності Львівської міськради Інна Свистун, найвірогідніше дане приміщення Оксана Юринець використовуватиме як громадську приймальну.

Натомусть нардепу Володимиру Парасюку не дозволили орендувати нежитлове приміщення загальною площею 56 м2 на вулиці І.-В. Михальчука, 4.

Як зазначив депутат від Української галицької партії Ігор Дякович, заявку на оренду нерухомості Папасюк подав лише тиждень тому, тоді як Оксана Юринець це зробила ще в середині березня.

"Що завадило народному депутату Володимиру Парасюку подати заявку заздалегідь, як це і має бути? Невже він думав, що за тиждень йому так просто дадуть приміщення у Львові?", – резюмував Ігор Дякович.  

Нагадаємо, сьогодні на сесії Львівської міськради депутати не дали в оренду нерухомість для Медіафоруму, проте ТРК "Люкс" таки отримала приміщення на площі Галицькій, 15.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.