Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

земельна ділянка

П'ятниця, 15 липня 2016, 11:58

Укртрансгаз отримає 29 ділянок на Львівщині

земельна ділянка

Усі землі знаходяться у Стрийському районі.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 13 липня 2016 року.

Зокрема, сім ділянок знаходяться на території Дідушицької сільської ради (загальна площа 0,89 га), ще одна ділянка у 244,2198 га – на території Угерської сільської ради, дев'ять ділянок у 0,3084 га – на території Стрілківської сільської ради та шість земельу 0,045 га – на території Підгірцівської сільської ради, шість земельних ділянок у 0,7821 га – на території Станківської сільської ради Стрийщини.

Укртрансгаз планує розмістити будівлі та споруди технічної інфраструктури (виробництво та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води).

"Надати ПАТ "Укртрансгаз" дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок на місцевості", – йдеться у розпорядженні.

Наразі Укртрансгаз має подати на затвердження облдержадміністрації технічну документацію із землеустрою.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови Львівської ОДА Ірину Гримак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.