Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

земельна ділянка

П'ятниця, 15 липня 2016, 13:24

На Мостищині за рекордну ціну здали в оренду шість земельних ділянок

земельна ділянка

Ціна оренди цих земель зросла в чотири рази.

Про це повідомила прес-служба Головного управління  Держгеокадастру у Львівській області.

Зокрема, на останньому земельному аукціоні, що відбувся 14 липня, надано в оренду шість земель сільськогосподарського призначення у Мостиському районі.

Ділянки розташовані на території Балицької, Пнікутської та Шегинівської сільрад, а їхня загальна площа скаладає 131 га. У результаті торгів ціна оренди зросла в чотири рази – до 445 тис грн (стартова ціна – 111 тис грн).

Загалом за результатами земельних аукціонів, які відбулися у 2016 році, було продано право оренди 87 земельних ділянок держвласності за межами населених пунктів загальною площею 1,59 тис га та терміном на 7 років для ведення сільськогосподарського виробництва.

Зазначимо, розмір річної оренди становить 4,37 млн грн.

"Збільшилась зацікавленість потенційних покупців готових вкладати гроші у ведення сільського господарства на території Львівщини. А завдяки організації аукціонів отримуємо найкращу ціну за оренду земель, значні додаткові надходження до бюджетів місцевих рад", – заявив начальник Головного управління  Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.