Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

astajobs.com

Середа, 1 серпня 2012, 09:57

У Львові відбудеться Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю

15 серпня у Львові міський центр зайнятості організовує Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю, який відбуватиметься у приміщенні центру зайнятості. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 

Участь у ярмарку візьмуть понад 20 підприємств, установ та організацій Львова. Відтак, відбудеться Ярмарок за адресою: м. Львів, вул. Княгині Ольги, 122. На цьогорічний ярмарок запрошено понад 20 підприємств, установ, організацій Львова. Відвідувачі заходу матимуть змогу поспілкуватися з представниками працедавців, ознайомитися з переліком вільних робочих місць, які є на ринку праці міста, а також з послугами державної служби зайнятості.

Фахівці центру зайнятості також проведуть  майстер-клас із написання резюме, надаватимуть індивідуальні профорієнтаційні та юридичні консультації.  Учасники заходу матимуть змогу  взяти участь у тренінгу «Відчуй себе впевнено!» та у презентаційній екскурсії до Міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів, – зазначено у повідомленні.

Окрім того, у межах заходу проходитиме  круглий стіл за участю  соціальних партнерів на тему «Рівні права – рівні можливості», під час якого обговорюватимуть важливі аспекти працевлаштування та соціального захисту осіб з інвалідністю, спробують окреслити та виробити спільні дії з вирішення завдань щодо розширення можливостей соціального захисту людей з інвалідністю, їх працевлаштування та сприяння у повноцінній участі в суспільному житті.

Ярмароквідбудеться  за адресою  вул. Княгині Ольги, 122 і розпочне роботу об 11:00.

Програма заходу

11.00 -13.00 – Ярмарок вакансій;

12.00-15.00 – тренінг для осіб з інвалідністю;

12.00-13.00 – майстер-клас з написання резюме;

12.00-14.00 – круглий стіл;

12.30 – презентаційна екскурсія у Міжрегіональний центр соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.