Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

децентралізація

Вівторок, 19 липня 2016, 11:10

Об'єднані громади Старосамбірщини визначилися з проектами

децентралізація

Новоміська та Міженецька громади реалізують 10 проектів на понад 10 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Загалом вартість 5 проектів Новоміської об'єднаної територіальної громади складає близько 7 млн грн, а вартість 5 проектів Міженецької громади – близько 3,5 млн грн.

Зокрема, планується витратити субвенцію із бюджету Львівщини на реалізацію таких проектів: ремонт народного дому у с. Дроздовичі, запуск котельні на альтернативному паливі у с. Міженець, реконструкцію вуличного освітлення у с. Болозів, Грушатичі, Чижки, Конів Новоміської громади, а також встановлення котлів на альтернативному паливі для двох шкіл Новоміської громади, реконструкцію будівлі НВК о. І. Могильницького у с. Міженець.

У неділю, 17 липня, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський здійснив робочу поїздку у Старосамбірський район.

Ростислав Замлинський зокрема поспілкування із мешканцями Міженецької та Новоміської об'єднаних територіальних громад.

Під час зустрічі обговорили питання щодо використання субвенції з державного бюджету місцевими бюджетами об'єднаних територіальних громад, які спрямовані на розвиток інфраструктури. 

Нагадаємо, у Новоміську територіальну громаду мешканці навколишніх сіл об'єдналися ще у 2015 році.

Також на території району планують створити, окрім цих двох, щн шість об'єднаних громад: Стрілківську, Головецьку, Старосамбірську, Хирівську, Добромильську та Нижанковицьку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.