Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Квятківський

Вівторок, 19 липня 2016, 16:25

Львів'яни та мешканці сіл зібрали понад три тисячі підписів до Квятківського

Юрій Квятківський

Окрім львів'ян, з вимогою до прокурора активніше розслідувати наслідки трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі, долучилися мешканці Грибович, Малехова та Дублян.

Про це повідомили організатори збору підписів, Центр боротьби з бездіяльністю.

Збір підписів до новопризначеного прокурора Юрія Квятківського щодо розслідування порушень правил екологічної безпеки та території Грибовицького сміттєзвалища та притягнення винних посадовців до відповідальності стартував 14 липня під стінами Львівської мерії і триває у всіх районах Львова.

Станом на 19 липня вже зібрано близько тисячі підписів львів’ян та півтисячі підписів мешканців Мелехова, Великих Грибович та Дублян.

Нагадаємо, львів’яни просять правоохоронців провести повну та об’єктивну перевірку фактів щодо порушення правил екологічної безпеки на Грибовицькому сміттєзвалищі, невжиття заходів щодо ліквідації наслідків екологічного забруднення.

Також містяни підняли питання про відкриття кримінальних проваджень з метою захисту законних екологічних прав та інтересів громади Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.