Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксана Рубай

ФБ Оксани Рубай

Вівторок, 19 липня 2016, 18:05

Центр надання послуг учасникам АТО тимчасово очолила депутатка від Самопомочі

Оксана Рубай

Поки керівника Львівського центру надання послуг учасникам АТО обирають між Юрієм Досяком та Володимиром Лисикевичем, центр очолить Оксана Рубай.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, тимчасово виконання обов’язків керівника Центру надання послуг учасникам бойових дій покладено на Оксану Рубай, яка очолює подібну структуру – Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

"Зараз є дуже багато робіт в Центрі надання послуг учасникам бойових дій, адже це інституція, яка працює з учасниками бойових дій та членами їхніх сімей у всіх напрямках – соціальному, психологічному тощо. Важливо, аби ці процеси не переривались, тому прийнято рішення тимчасово покласти обов’язки керівника на Оксану Рубай, яка очолює Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді", – зазначили у відділі кадрів міськради.

Зазначимо, Оксана Рубай є в.о. директора-начальник відділу соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з 2012 року. На місцевих виборах у 2015 році стала депутатом Львівської мерії від Самопомочі.

У минулому році вона задекларувала 97 130 грн доходу, який складали зарплата та матеріальна допомога.

Нагадаємо, наприкінці лютого керівником Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій було призначено отця Романа Лагіша, однак через те, що громадськість була категорично проти його кандидатури, було вирішено провести конкурс.

Тоді ж свої кандидатури на посаду директора центру подали три учасники АТО: сержант 2-го батальйону спеціального призначення Нацгвардії України (батальйон "Донбас") Юрій Досяк, доброволець аеророзвідки ДУК "Аратта" Ілля Сирко та рядовий 80-ї аеромобільної бригади Володимир Лисикевич.

Однак у березні Сирко відмовився брати участь у конкурсі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.