Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Оксана Рубай

Фейсбук Оксани Рубай

Четвер, 21 липня 2016, 14:33

Львівський центр учасників АТО тимчасово очолила депутатка Рубай

Оксана Рубай

Депутатка міськради від "Самопомочі" Оксана Рубай безкоштовно працюватиме керівником Львівського центру учасників АТО.

Про це йдеться на офіційному порталі депутатів Львівської міської ради.

"Зараз є дуже багато робіт в Центрі надання послуг учасникам бойових дій, адже це інституція, яка працює з учасниками бойових дій та членами їхніх сімей у всіх напрямках – соціальному, психологічному тощо. Важливо, аби ці процеси не переривались, тому прийнято рішення тимчасово покласти обов'язки керівника на Оксану Рубай, яка очолює Львівський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді", – повідомили у відділі кадрів міськради.

Залишати міський центр соцслужб Рубай не планує, а в центрі для бійців АТО працюватиме тимчасово і безоплатно.

"Очолювати центр для бійців АТО має людина, яка має стосунок до АТО. Але допомогти майбутньому керівнику сформувати структуру центру я можу. У центру точно буде інший керівник. Можливо, це буде демобілізований боєць АТО, але до цього часу вже має бути сформована професійна команда, яку він очолить", – розповіла Оксана Рубай.

Зазначимо, у 2015 році депутатка Рубай задекларувала лише зарплату та матеріальну допомогу.

Як зауважили у міськраді, конкурс на посаду керівника центру триває ще досі. Оксана Рубай виконуватиме обов'язки керівника до завершення конкурсу.

Нагадаємо, наприкінці лютого керівником Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій було призначено отця Романа Лагіша.

Сам центр надання послуг учасникам бойових дій розташований на вул. Пекарській, 41 і запрацює уже з кінця квітня. Установа є структурним підрозділом Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.