Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

П'ятниця, 22 липня 2016, 14:25

Львівські учасники АТО отримали понад 4 тисячі земельних ділянок

земельна ділянка

Найбільше ділянок військові отримали у Пустомитівському та Жовківському районах області.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

З початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками військовослужбовці та їхні сім'ї отримали у власність 4047 земельних ділянок загальна площа яких становить 714 га. 

З цієї кількості рішень Держгеокадастр Львівщини видав 2648 наказів про надання військовим ділянок, загальною площею 459 га. Всі землі розташовані поза межами населених пунктів.

Найчастіше бійці АТО приватизували землі ділянки для ведення садівництва, особистого селянського господарства та індивідуального дачного будівництва.

Загалом учасникам АТО надали 5559 дозволів на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 1992 га. Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

Найбільше Держгеокадастр Львівщини видав наказів про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо земельних ділянок для учасників АТО у Пустомитівському (1043 ділянки) та Жовківському районах (783 ділянки) області.

Ще 1399 земельних ділянок у межах населених пунктів військовим надали відповідно до рішень місцевих рад. Ці землі військові використають переважно для будівництва індивідуальних житлових будинків.

Нагадаємо, з початку року в Україні учасники АТО отримали понад 10 000 земельних ділянок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.