Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

велодоріжка

П'ятниця, 22 липня 2016, 15:24

Велодоріжку через парк "Знесіння" прокладуть до середини серпня

велодоріжка

Вартість встановлення доріжки становить 730 тисяч гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Наприкінці червня у парку "Знесіння" розпочали прокладати новий маршрут, який складається з двох смуг – пішохідної та велосипедної. Першу вже замостили бруківкою, а другу асфальтуватимуть упродовж наступних двох тижнів.

Маршрут проходитиме через центральну алею парку "Знесіння" до залізничного моста поблизу вул. Вільде.

Як розповів директор парку Роман Назаровець, фінансування велосипедної та пішохідної доріжок тут обійшлось міському бюджету в 730 тисяч гривень.

Зазначимо, до кінця року довжина львівської веломережі повинна становити 100 км. А згідно з програмою "Львів-2020", у місті планують звести веломережу довжиною 268 км.

Окрім велодоріжки у парку "Знесіння", у межах реконструкцій вулиць Стуса, Богданівської, Садової, Сихівської та пр. Червоної Калини незабаром також збудують велодоріжки.

Нагадаємо, у 2016 році на розвиток Регіонального ландшафтного парку "Знесіння" з бюджету розвитку Львова було виділено понад 2 мільйони гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.