Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сміттєзвалище

Понеділок, 25 липня 2016, 11:49

Екоінспекція притягнула до відповідальності 6 голів сільрад Львівщини

Сміттєзвалище

Загалом за неправдиву інформацію щодо ліквідованих сміттєзвалищ притягнуто 12 посадовців

Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Державної екологічної служби України у Львівській області.

З метою перевірки достовірності наданої головами органів місцевого самоврядування інформації щодо ліквідованих сміттєзвалищ держінспекторами з ОНПС здійснено держконтролі на території Львівської області.

В результаті перевірок за неправдиву інформацію та невиконання законних розпоряджень Держекоінспекції щодо ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ відповідно до ст.188-5 Кодексу України про адміністративні правпорушення (Невиконання законних розпоряджень чи приписів посадових осіб органів, які здійснюють державний контроль у галузі охорони навколишнього природного середовища, використання природних ресурсів, радіаційної безпеки або охорону природних ресурсів) до адмінстративної відповідальності притягнуто голів с. Липівці та с. Виписки Перемишлянського району, с. Острів Сокальського району, с. Сопошин Жовківського району, с. Завидовичі Городоцького району та смт. Куликів Жовківського району. Санкція статті передбачає накладення штрафу на громадян від дев'яти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від п'ятнадцяти до сорока п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 
 
Нагадаємо, що суд неодноразово відмовляв працівникам екологічної інспекції перевірити територію Грибовицького сміттєзвалища: екологи обіцяли оприлюднити прізвища цих суддів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.